Wie zijn we?

Wie zijn we?

Thuisverpleging @Lo is een klein team van ervaren verpleegkundigen.

Thuisverpleging @Lo is een klein team van ervaren verpleegkundigen dat garant staat om jou de beste zorgen toe te dienen in de regio rond Aalter. Thuisverpleging @Lo is actief in Aalter, Lotenhulle, Bellem, Poeke, Nevele en Vinkt.

Sociaal contact met onze patiënten is bij ons minstens even belangrijk als een uitstekende verzorging. Door een continue opvolging kan iedereen van ons team op elk moment bijspringen waar het nodig is. Zo krijg jij steeds de beste zorgen in jouw vertrouwde omgeving.

Wie zijn we?

Leen De Reviere

Leen De Reviere woont in Lotenhulle en is de vertrouwde contactpersoon bij thuisverpleging @Lo. Leen begon haar carrière als zorgkundige in een woonzorgcentrum.

In 2009 studeerde zij af als HBO5 verpleegkundige en start zij meteen in het UZ Gent. Om daarna in 2010 de sprong te wagen als zelfstandige met haar eigen praktijk in thuisverpleging in Aalter en omgeving.

Leen is als verpleegkundige gespecialiseerd in wondzorg. In 2016 behaalde ze met glans het getuigschrift van referentieverpleegkundige in de wondzorg. In 2018 behaalde Leen het bachelordiploma verpleegkunde met specialisatie geriatrie.
De hechte band en het vertrouwen zijn voor Leen de belangrijkste drijfveren. Mensen verzorgen in hun vertrouwde omgeving maakt niet alleen henzelf, maar ook thuisverpleegkundige Leen zeer gelukkig. Elke patiënt krijgt altijd de beste, deskundige verzorging.

Veerle De Reviere

Thuisverpleegkundige Veerle De Reviere woont samen met haar man en dochter in Lotenhulle. Veerle deed tien jaar lang ervaring op in woon- en zorgcentra.

Alle patiënten omringde ze daar met de nodige warmte, een luisterend oor en goede zorgen. Toch wilde zij meer doen dan enkel de zorgkundige taken. Daarom besloot Veerle om zich bij te scholen tot verpleegkundige om zo meer medische taken te kunnen uitvoeren.

Na een periode als verpleegkundige in bijberoep, zette Veerle op 1 mei 2018 de stap naar voltijds zelfstandig thuisverpleegkundige. Zij staat dag in, dag uit klaar met een groot hart en veel enthousiasme voor haar patiënten.

Anaïs Maenhaut

Anaïs begon in 2021 bij thuisverpleging @Lo. Samen met haar vriend Kristof en hun zoontje Arthus woont ze in Nevele. Zorgen voor anderen zat al van jongs af aan in de genen.

De keuze voor de opleiding van verpleegkundige was dus logisch na het middelbaar onderwijs. In juni 2009 studeerde Anaïs met glans af en meteen kon ze aan de slag op de dienst Interne in het Sint- Vincentiusziekenhuis in Deinze. De lokroep van thuisverpleging was echter te groot en in juni 2010 startte ze als thuisverpleegkundige in een klein team in Deinze.

Op 1 januari 2015 kreeg Anaïs de volledige verantwoordelijkheid over deze praktijk thuisverpleegkunde. Zo slaagde ze erin om samen met de collega’s de patiënten elke dag de nodige zorgen te geven met veel warmte en liefde.
Na 6 jaar wilde Anaïs de focus terug volledige op de zorg richten. Zo past ze perfect in het team van thuisverpleging @Lo.

Elien Lassuyt

Elien is de recentste versterking voor ons team. Elien rondde haar opleiding verpleegkunde af in 2015. Vol overtuiging ging ze meteen als thuisverpleegkundige aan de slag.

Bij haar komt de patiënt altijd op de eerste plaats. Elien biedt een luisterend oor voor de bekommernissen van de patiënt. Haar grootste bezorgdheid is dat iedereen zich goed voelt. Dit doet ze dan ook met haar volledige hart.

Deze versterking van ons team zorgt voor een duidelijke visie waarbij wij niet enkel garant staan voor verpleegkundige zorgen, maar voor de mens in zijn totaliteit. En dat met het hart op de juiste plaats. We bieden graag een luisterend oor, al pinken we ook al eens samen een traantje weg,...